Over Ons

OVER SCHOOL

Taekwondo-academie Sint-Niklaas is een vechtsportschool verbonden aan de Taekwondo Vlaanderen, die in 2016 werd opgericht door [COACH DRISS ELBOUKILI] 4e Dan Teakwondo, een aantal internationale kampioenschappen behaald. Na een lange ervaring van meer dan 23 jaar in de Het beoefenen van vechtsporten met beroemde meesters in de wereld van Taekwondo.


Onze school stelt een heel pedagogisch systeem voor, niet alleen een sportopleiding, die erop gericht is de geest van de budo te ontwikkelen, maar een fysieke en morele gezondheid.

DE DOELSTELLINGEN VAN ONZE SCHOOL 


Begin de ware geest van de vechtsporten door middel van zijn strikte en serieuze praktijk en anderzijds de geest van de aanhangers op te voeren door theoretische cursussen over de filosofie van de vechtsporten.
In perfecte school van moraal en lichamelijk onderwijs, experimenten en ontwikkeling; We begeleiden ouders bij het opvoeden en ontwikkelen van hun kind.
 

DE WAARDEN

 

  • FYSISCHE WAARDE:

Stunts door middel van reguliere training op school en intensieve trainingsprogramma's gedurende het hele schooljaar

 

  • MORALE WAARDE:

Regelmatige oefening stelt kinderen in staat hun energie te kanaliseren, concentratie te ontwikkelen, hun zelfvertrouwen te vergroten; Om het respect van de andere te leren, om zijn angsten te verspillen en zijn schaamheid te overwinnen.
Tijdens zijn praktijk zal het kind principes zoals moed, hoffelijkheid, eer, loyaliteit, maar ook controle over zichzelf en zijn tegenstander aannemen.